Wtorek, 21 listopada 2017. Imieniny Janusza, Marii, Reginy

Jan Łuński, przewodniczący Rady Powiatu zrezygnował ze stanowiska

2015-12-04 10:30:34 (ost. akt: 2015-12-04 10:53:04)

Autor zdjęcia: Monika Pacek

Jan Łuński, przewodniczący Rady Powiatu podczas wczorajszej (3.12) sesji rady powiatu złożył rezygnację z zajmowanego stanowiska. Rezygnacja została przyjęta.

Wczoraj, 3 grudnia odbyła się długo wyczekiwana sesja rady powiatu. Podczas niej Jan Łuński, przewodniczący rady złożył rezygnację ze stanowiska. Rezygnacja została przyjęta.

20 listopada informowaliśmy Państwa o problemach związanych ze zwołaniem sesji w listopadzie. 3 listopada 7 radnych złożyło wniosek o zwołanie sesji rady powiatu. Jan Łuński, przewodniczący rady powiatu odmówił jej zwołania. W proponowanym porządku obrad znajdował się punkt dotyczący odwołania Jana Łuńskiego z funkcji przewodniczącego. Wczoraj przewodniczący sam złożył rezygnację.

Drugą część sesji poprowadził wiceprzewodniczący Zbigniew Lubowidzki.
Czytaj e-wydanie
Podziel się informacją:

Pochwal się tym, co robisz. Pochwal innych. Napisz, co Cię denerwuje. Po prostu stwórz swoją stronę na naszym serwisie. To bardzo proste.

Swoją stronę założysz TUTAJ ".

Szczegółowe informacje o tym czym jest profil i jak go stworzyć: kliknij
Problem z założeniem profilu? Potrzebujesz porady, jak napisać tekst? Napisz do mnie. Pomogę: Joanna Turowska
Polub nas na Facebooku: